11 Mai 2011

Exotic Shorthair, numai pentru oameni responsabili

Acesta pisica a fost adoptata

Kaesar e un superb motan Exotic Shorthair in varsta de 4 ani jumate si 5,5 kg, bun si bland, cuminte, tolerant, lenes si torcacios.
Kaesar e castrat si in urma cu 2 ani a suferit si o operatie de uretrostoma, in consecinta are nevoie de toaletare si ingrijire zilnica.
Din motive care nu au legatura cu el, trebuie sa-i gasesc un nou stapan si va rog sa ma ajutati sa-l gasesc printre prietenii vostri iubitori de animale. Kaesar este iubit si ingrijit si nu poate accepta mai putin decat are acum. Cine doreste sa il adopte poate scrie pe sau suna la 0722240739. Va fi dat numai unor persoane responsabile.
Adresa de email :

Kaesar e un superb motan Exotic Shorthair in varsta de 4 ani jumate si 5,5 kg, bun si bland, cuminte, tolerant, lenes si torcacios

Kaesar e un superb motan Exotic Shorthair in varsta de 4 ani jumate si 5,5 kg, bun si bland, cuminte, tolerant, lenes si torcaciosEsti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.