29 Iul 2011

Exista un adapost pentru pisicute la Sibiu si la ce numar de telefon putem anunta mai multe pisicute pe care un vecin incearca sa le omoare ?
Va rog frumos, am citit ca Primaria din Sibiu construieste un adapost pentru caini. Oare exista o separatie si pentru pisici ? Pentru a evita ca noii nascuti sa fie omoriti, ar fi bine ca pisicutele fara stapin sa fie sterilizate. S-ar putea realiza un astfel de proiect ? M-ar interesa.

Un raspuns

cel mai bine cred ca ar fi sa te interesezi direct la primarie desi eu nu stiu adapost. ptr. pisici;daca iubesti aceste pisici nu astepta prea mult de la altii:sterilizeaza cite o pisica pe luna sau la 2-3 luni,si este destul de mult;asa am procedat eu,am sterilizat in timp toate pisicile de pe linga si in zona blocului meu si acum este alta situatie,pisicile sunt independente si nu mai sunt stresata de grija puilor;succesEsti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.