3 Ian 2013

Este obligatorie sterilizarea unei pisucute ? si cat costa ?
2 raspunsuri

Salutare,

Nu, nu este obligatorie, insa de cele mai multe ori necesara, exceptie doar cei care au rasa pura si vor sa vanda ulterior pisoii.

O femela poate fi castrata incepand de la varsta de 6 luni, un mascul undeva dupa 9 luni. Operatia facuta la un cabinet de specialitate nu ar trebui sa coste mai mult de 150-200 lei in care e inclusa cazarea pentru o noapte de tinut sub observatie. Ulterior ar mai trebui de facut antibiotic tot la vetelinar sau administrat acasa. Puteti cere informatii suplimentare telefonic de la oricare clinica vetelinara gasite pe net

Rezulta un pisoi fericit si un stapan si mai fericit :)fara sa aiba batai de cap cand animalutzul o sa intre in calduri sau cu nou-nascuti in fiecare an daca e fericitul posesor al unei femele.

In Bucuresi exista in fiecare sector centre de sterilizare gratuita pentru animalele cu stapan fara posibilitati financiare . Trebuie facut programare in prealabil si sa aveti cartea de identitate la dvs .Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.