11 Mai 2017

Emelina vine zi de zi la fereastra unei case care a fost vanduta…

Nume: Emelina
Localitate: Bucuresti
Femela, 8 luni
Adaugat la data: 11 Mai 2017
Telefon: 0725971491
Etichete: , ,
Processing your request, Please wait....

Emelina este o pisicuta a nimanui care credea ca a dat norocul peste ea atunci cand a gasit un bol cu mancare la fereastra unei case. Ba mai mult, bolul o astepta acolo in fiecare zi si se parea ca nimeni nu o alunga. Biata de ea nu stia ca acea casa in curand isi va inchide fereastra…
Doamna care locuia acolo obisnuia sa puna mancare la fereastra pentru pisele care erau in zona. De curand a aparut si Emelina printre ele, dar spre deosebire de restul piselor ea nu a mai vrut sa plece, ci a intrat in casa. Din pacate casa a fost vanduta si va fi eliberata sambata, iar Emelina va ramane din nou fara nici o bruma de speranta, caci doamna nu are cum sa o ia acolo unde va pleca.
Emelina este o pisicuta tanara, are mai putin de un an si este dornica de a fi iubita. Este o pisicuta tortie, numita asa dupa coloritul special al blanitei, o combinatie de negru, scortisoara si unt si este aducatoare de noroc. A fost sterilizata si va primi si primul vaccin, dar are mare nevoie de un camin unde sa fie in siguranta si sa fie iubita asa cum merita.
Adresa de email:
Telefon: 0725971491


Promoveaza aceasta pisica pe blogul tau! Copiaza codul HTML: