24 Mai 2011

Dupa cat timp se deschid ochii la pisici?
Buna ziua. Pisica mea are 3 pisoi, de acum 2 saptamani. 2 dintre ei s-au dezvoltat bine, au deschis ochii, in timp ce al treilea nu. Are vreo problema, trebuie sa facem ceva, sau se dezvolta mai greu?Nu stiu daca sa-mi fac griji pentru el sau nu. Multumesc.

5 raspunsuri

Ochii se deschid la 7-10 zile. Uită-te atent la el ca nu cumva să aibă ochii lipiţi. Are ochii umflaţi şi supurează? Dacă da, înseamnă că îi are lipiţi pentru că ochii secretă acea substanţă alb-gălbuie. Cu puţină vată şi puţină apă caldă îi dezlipeşti.
Este foarte important să faci acest lucru dacă pisica nu îl linge la ochi pentru că la un moment dat acel lichid nu mai poate să iasă pe la coada ochiului şi începe să iasă pe nas, riscând să se sufoce în timp.

drelciuc marcel 21 iulie 2013 la 7:40 pm

bunaseara pisica amea are 5 pisoi de acum in 9 zile

frate nare nimic pisoiu

carolina stan 18 mai 2016 la 9:59 am

pisica mea a fatat 2 pui .unul este mare iar celalalt jumatate cat el.Ei erau sanatosi erau iubiti de catre mama lor.in timp au deschis amandoi un singur ochi.sunt bolnavi sau sa mai astept

pisicuta mea a deschis ochi la 2 saptamani
Faza este ca pupila este rosie nu verde ca parinti e norma?Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.