18 Apr 2011

Doua pisici adulte si cuminti, portocaliu si negru

Acesta pisica a fost adoptata

Madonna si Bombonel sunt doua pisici adulte, care au trait de la nastere (acum 7 ani) cu doua persoane in varsta. Persoanele in varsta au decedat si acum cele doua pisici sunt singure.

Pisicile sunt sterilizate, sanatoase, sunt foarte cuminti, si sunt obisnuite cu ladita de nisip.

Bombonel este un motan portocaliu tarcat. Este expansiv, foarte jucaus si doreste sa fie mangaiat in continuu.
Madonna este o pisica neagra cu ochi galbeni. Este neagra aproape complet, are doar o pata alba in piept. Ea este mult mai rusinoasa, dupa cum ii este si numele. Se aproprie foarte incet de tine, de abia dupa 20-30 de minute are curaj sa iti ceara o mangaiere. De abia dupa aceia devine si ea curajoasa si cere mai multa atentie. Miauna extrem de rar, doar cand este provocata.

Pisicile stau singure de doua luni si au mare nevoie de un stapan iubitor. Pisicile stau de 7 ani impreuna si sunt invatate una cu alta.

Adresa de email : ">

Madonna si Bombonel sunt doua pisici adulte, care au trait de la nastere (acum 7 ani) cu doua persoane in varstaEsti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.