1 Aug 2010

Donez pisica Birmaneza adulta

Acesta pisica a fost adoptata

Mitza este o pisica matura, eleganta, si cuminte in casa. Are un caracter independent si este obisnuita sa fie lasata singura pentru perioade indelungate in timpul zilei. Ii place sa stea la soare pe balcon si sa iti zica buna dimineata si bine ai venit acasa.
Mitza are nevoie de un stapan sau o stapana noua deoarece stapanii actuali sunt pe cale de mutare din tara si nu o mai pot pastra.
Odata ce Mitza se obsinuieste cu o locuinta noua si capata incredere in stapanii noi, se aseaza la locul ei cu usurinta si se incadreaza in obiceiurile casei. Daca va doriti o pisica cuminte, frumoasa si curata, va rog trimite-ti un E-mail la adresa mentionata si ea va fi disponibila pentru adoptie imediat, impreuna cu toate accesoriile ei.
Adresa de email : ">

Ii place sa stea la soare pe balcon si sa iti zica buna dimineata si bine ai venit acasa.Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.