19 Ian 2010

Disperarea unei femei cu 35 de pisici in apartament

O americancă a fost nevoită să apeleze la Autoritatea pentru Protecţia Animalelor, după ce numărul pisicilor din locuinţa sa a depăşit limita normală, iar cheltuielile necesare îngrijirii felinelor au devenit copleşitoare, potrivit New York Post.
Kima Graham, în vârstă de 53 de ani, le-a povestit celor de la Protecţia Animalelor că situaţia a scăpat de sub control şi că nu o lasă sufletul să abandoneze animalele, drept pentru care le dă spre adopţie. Femeia a avut iniţial o singură pisică, dar, cu timpul, deoarece i se făcea mereu milă când găsea o alta şi pentru că pisicile se împerecheau, a ajuns să aibă 35 de pisici, iar asta în condiţiile în care, de-a lungul timpului, le-a dat vecinilor săi foarte mulţi pui de pisică.

Celor de la Protecţia Animalelor le-a luat trei ore şi jumătate să colecteze toate pisicile, despre care au constatat că au fost bine îngrijite şi hrănite. Stăpânei i s-a permis să păstreze numai două pisici, mai bătrâne, care au fost sterilizate. Kima Graham speră acum ca autorităţile să găsească familii adoptive pentru toate celelalte feline, precum şi pentru puii pe care urmează să i nască unele dintre ele, care erau gestante.Sursa: ROL

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.