26 Noi 2012

De ce motanul meu face caca cu sange?
motanul il am de 4 zile si mananca wiscas junior si are 8 luni,l-am gasit la servici

3 raspunsuri

Corect e sa- l duci la doctor . Vreau sa-ti atrag atentia ca Whiskas-ul nu e o mancare buna, ca sa stii pe viitor. Distruge rinichii si ficatul. Motanul parintilor mei a murit la numai 5 ani din cauza problemelor renale si medicii au spus ca a fost de la Whiskas. Whiskasul e si prost calitativ si foarte scump pentra calitatea infecta pe care o are.Cumpara de la magazinele speciale cu hrana de animale produse de peste 20 de lei kg. Cred ca o pisica adulta manaca in jur de 2 kg.de hrana uscata pe luna, nu mai mult de 50 de lei pe luna, daca e hrana de calitate si scumpa. Ceri la magazin hrana pentru pisoi si de calitate, gen Hills, Sannabelle, Royal Canin etc.

Cel mai bine e sa-i schimbi mancarea si sa-l vada un medic veterinar..Si eu am avut probleme cu motanul meu din cauza Whiskas-ului..Motanul meu la aproape 6 luni mananca fara probleme hrana combinata,adica hrana pentru pisici adulte si junior..Pe langa hrana mentionata de Corin si Freeskies e buna,Purina,SanoVita

este posibil sa fi luat un virus trebuie dus la veterinar si cu un tratament de 3 zile isi va reveni .schimba-i neaparat mancareaEsti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.