17 Iun 2009

Dante, pisicuţa vegetariană care nu se atinge de carne

O pisică din Marea Britanie pare a fi prima mâţă vegetariană din lume. Dante refuză complet să mănânce carne de orice fel, inclusiv peşte. În schimb, adoră legumele şi fructele.
pisica vegetariana
Pisica în vârstă de doi ani a fost găsită recent de o tânără, Page, căreia i-a fost milă de ea. A dus-o acasă şi, bineînţeles, i-a pregătit un bol cu carne de pui, aşteptându-se ca pisica să mănânce dintr-o înghiţitură.

Totuşi, felina nu s-a atins de pui, deşi părea înfometată. În schimb, se uita cu poftă la coşul de gunoi, unde erau nişte resturi de legume.
Page i-a dat nişte morcovi şi Dante a început să înfulece cu poftă. De atunci şi până acum, pisica nu a mâncat altceva decât brocoli, morcovi, pepene roşu, banane şi sparanghel.

Potrivit experţilor într-ale animalelor, Dante ar putea să fie prima pisică vegetariană din lume. Într-adevăr, mâţele mai mănâncă legume… dar nu doar legume.Sursa: Libertatea
Un comentariu

Foarte dulce pisica asta:)

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.