27 Iun 2011

Cum sa donez urgent 8 pisoiasi? plec din tara
am 3 pisici care au fatat 8 pui, care acum au 2.5 luni.Eu trebuie sa plec din tara, nu stiu ce pot sa fac;pisicile se vor descurca, dar cu puii ce sa fac?

3 raspunsuri

era foarte bine daca iti sterilizai pisicile…mai ai timp macar pentru mame, daca tot sunt ale tale,,,

inainte s apleci din tara mergi la un cabinet veterinar si sterilizeaza pisicile,pt ca tu chiar daca vei pleca ele vor continua sa-si faca nevoile,adica sa faca puiuti.Numai noi stim cum ne chinuim sa le salvam,sa le crestem si sa le gasim un camin bun.Asa ca te rog eu din tot sufletul nu le mai lasa s afete.ce se va intampla cu ele?Adica „ele se vor descurca”,cumva le vei lasa libere sa moara de foame si sa se impuieze in nestire?
Eu iti recomand cateva site-uri in care poti pune anunturi pt cei mici.Poti da si anunt in ziar sau mai da zvonul pe la prieteni poate doresc cate o felina care sa le insenineze ziua.Spor la lucru si sa le gasesti familii….sa nu-i abandonezi nici pe cei mici,nici pe cei mari.
Site-uri:www.eanimale.ro;www.adoptiipisici.ro;www.animale.ro;www.latifa.ro;www.pisici.ro;www.pisici-catei.ro;www.animalutze.com;www.petman.com;www.petz.ro;www.magazindeanimale.ro;www.anunturianimale.com;www.animapro.org;www.e-pets.ro;www.cautstapan.ro;www.hipet.ro;www.freepets.ro;www.zooland.ro;www.animalutul.ro;www.animax.ro

este deplorabil ce vezi la unii oameni;de ce n-o fi sterilizat pisicile adulte , chiar asa de inapoiati suntem?auzi ca cele mari se descurca;pai nu stie cum se descurca un animal aruncat ca un gunoi .,fie el chiar si adult;mor,mooooor toate mari si mici nu au nici cea mai mica sansa sa traiascaEsti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.