21 Mar 2011

Cum pot imblanzi o pisicuta de 8 luni ,gasita pe strada? este tot timpul speriata si agresiva si tremura f tare atunci cand se sperie?
3 raspunsuri

Cu timpul pisicuta isi va reveni,daca e tratata cu dragoste si rabdare.TRebuie multa ,multa rabdare si atentie.Stiu asta din experienta.

Doar cu rabdare …si dragoste…si eu am luat o pisica de pe strada,si era foarte salbatica,dar acuma este cea mai cuminte pisica,si foarte ascultatoare…eu cred ca ne este recunoscatoare…ne iubeste si noi la fel.Mult succes …

Cel mai bun leac ar fi masajul, efectuat destul de des, cand poti…in special sa insisti ferm dar cu gingasie in zona cefei, aproape de locul in care pisica mama il agata pe pui cand vrea sa-l mute in alt loc….Aceasta metoda conduce la eliberarea de endorfine in creierul micului pisoi si ii induce o stare de bine si de liniste. In plus consolideaza relatia de incredere.
Alt tips……mangaie pisicuta un piuc si cand o hranesti…..va asocia bunatatile cu dragostea primita si se va domesticiEsti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.