21 Mai 2011

cum pot adopta o pisica din alta localitate daca nu pot ajunge la ea sa o iau?

Doresc urgent adoptarea unui pisoias de preferat metis sa aiba maxim 2 luni…suferim ingrozitor dupa ce nea murit pisica si dorim adoptarea alteia ….ii orerim conditii foarte bune suntem o familie iubitoare dim piatra neamt pt contact
Va multumesc!

5 raspunsuri

Anunt in ziar local, nu se poate sa nu apara cineva.

maya si mateo 27 mai 2011 la 9:51 pm

poate o adoptati pe dido sau pe toto, aveti pozele mai sus, sunt trecuti la pisici bucuresti, adr noi suntem din tg neamt. daca ati veni pana in tg neamt faceti 30 minute cu maxi taxi se poate aaranja.

Buna, am eu un pisicut portocaliu (maxim 6 saptamni) pe care l-am salvat acum 5 zile. Era plin de sange la botic si era in stare de soc.
Acum si-a revenit, este foarte iubitor si jucaus. Mancacios si plin de viata, foarte torcaret in momentele lui de maxima afectiune.
Ia legatura cu mine daca il doresti. Eu sunt din Brasov, dar vom vedea cum facem sa ajunga nevatamat la tine.
Eu nu ma pot ocupa de el pentru ca sunt mai mereu plecata de acasa.

Iti pot oferi un pisoias la alegere.Esti itr-adevar departe, eu sunt din Prahova dar, as putea face un drum pana la tine daca iti doresti atat de mult.

suntem destul de apropae…daca mai vrei pisoi, am o fetita de 4 saptamini alb cu portocaliu, extrem de dragalasa si tandra…A fost abandonata la mine in fata blocului si am luat-o temporar fiin in pericol de a fi rupta de ciinii din zona,,,,ninela_ninela yahoo com
sau am o pisicuta de rasa, gri, metis de persanade 3 saptamini…Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.