25 Dec 2009

Cu doua picioare rupte, o pisica s-a intors acasa dupa 11 zile

pisica cu picioarele rupteCu două picioare rupte şi cine ştie câte vieţi în minus, o pisică din statul american Florida a reuşit cumva să ajungă acasă, după 11 zile de când fusese dată dispărută, scrie Associated Press.
Proprietara, Tracie Steger, îşi pierduse orice speranţă de a-şi mai revedea pisica, după ce a căutat-o prin împrejurimi şi a lipit afişe, fără succes, însă. A tresărit când a auzit că o maşină lovise o maşină şi a fugit pentru a speria un vultur, cu un ghemotoc de blană suspect, în cioc. În niciunul dintre cazuri nu a fot implicată pisica ei.
Deşi picioarele din spate ale pisicii au fost strivite de o maşină, animalul a reuşit să găsească drumul spre casă. După două operaţii şi 3.000 de euro cheltuiţi, stăpâna se poate bucura din nou de compania pisicii.Sursa: Click

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.