6 Sep 2017

Ce facem cu pisoii abandonati in strada?
Solutii adaptate la realitate! Nimeni nu ii mai doreste ! Romanii nu mai au macar o farama de mila! Am doua pisici luate din strada ! Le iubesc din toata inima desi initial le-am luat din mila fiind pui aruncati de oameni fara inima! Cei care au pisici sa le sterilizeze. castreze ca sa nu mai vedem in strada aceste biete animalute care nu au nicio sansa!

2 raspunsuri

Cetatenii cei mai multi foarte multi…NU accepta fapte pozitive prin care sa ajute sa salveze pisici sau caini abandonati pe domenii publice.Cei mai vinovati sunt cei care din motive de neinteles,fiecare arunca pisica sau cainele din proprietate,pe strazi,in jurul blocurilor,camp,paduri…etc si nu sunt pedepsiti conform articole din legea de supraveghere si protectie a animalelor cu sau fara stapani.ex.Recent 5 pui- pisoiasi negri cu ceva alb pe ici colo in varsta de max.3 luni ,au fost scosi din subsol al unei scari de bloc de catre mecanic si lasati afara langa perete intr-o cutie de carton.Urgent adoptie!Avem grija cat de cat de ei,2 locatare,daaar vine frigul,iar copiii in joaca lor cu bete…etc. nesupravegheati fiind de catre parinti ore in sir…pun in pericol pisoiasii.urgenta adoptie!Bucuresti./Solutia cea mai dreapta-urgenta /Fiecare posesor-stapan al unui animal sa fie inregistrat si ajutat,spre responsabilitate/ pentru a se evita parasirea si alungarea din casa,curte etc . a pisicilor si cainilor ,pe domeniul public.

Legea nr.205/2004 prind protectia animalelor/ modificata si prin completare privind protectia animalelor,cu legea nr.9/2008/prevede//Infractiunile prevazute se sanctioneaza dupa cum urmeaza/ amenda penala de 500 de lei -10.000 de lei/ sau o luna-un an inchisoare/ pentru fapte/omorarea animalelor cu intentie/abandonarea si sau alungarea din proprietate a unui animal a carui ingrijire depinde de ingrijirea omului.Daca exista actual o alta Lege,cred, sigur ca masurile sunt identice/ spre binele si Protectia Naturii!Dar nu toti cetatenii sunt informati in aceasta directie.Cine trebuie sa informeze insistent ??!!!Apel!Au mai ramas intr-o cutie de carton doar 3 pisoiasi negrisori,vioi si ingrijiti prin efort/ oferit cu drag de 2-3 locatare / a carora deviza este urmatoarea/suntem cetateni cu drepturi dar si cu obligatii,raspunzatori de mediul inconjurator in tot cuprinsul sau real!Daca cumva cititi acest mesaj fie din intamplare sau din obisnuinta, dati- /sfoara/ in tara APELUL acesta! Va multumesc !anticipat.Aici! astept, cu respect, un semnal de buna intentie!Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.