10 Feb 2012

CATIUŞA – eroina în lupta cu căţeii abandonată de propria familie

Acesta pisica a fost adoptata

Este o pisicuţă de 4 ani alintată, crescută în casă, educată, iubitoare, curată, vorbăreaţă şi încrezătoare care a supravieţuit atacului unor căţei. Familia ei a adus-o la cabinet unde, gratie devotamentul medicilor, acum este din nou sănătoasă. Pentru a-i salva viaţa medicii i-au amputat piciorul drept din spate, lucru care nu i-a afectat în nici un fel abilitatea de a merge, a dormi, a mânca, a se alinta, şi nici nu i-a diminuat cheful de joacă.

Cu toate acestea, familia ei a abandonat-o la clinică. Deşi este perfect sănătoasă, Catiuşa nu este fericită pentru că este obligată să locuiască într-o cuşcă a staţionarului clinicii în loc să fie acasă cu „ai ei”.

Medicii care i-au salvat viaţa caută familie adoptivă pentru viteaza Catiuşa – fiinţa minunată care a câştigat lupta cu căţeii şi cu viaţa dar a pierdut-o pe cea cu proprii „părinţi” … Sigur există suficienţi oameni curajoşi şi altfel decât cei care au abandonat-o, capabili şi dornici să devină noua familie a Catiuşei.

Dacă Dvs. sau prietenii, cunoştinţele, colegii iubitori de animale vă încadraţi în această categorie, vă rog să mă contactaţi prin e-mail sau telefon.

, 0744.684.175

Adresa de email :
Catiusa_1.jpg (119 KB)

Catiusa_1.jpg (119 KB)

Catiusa_3.jpg (123 KB)

Catiusa_3.jpg (123 KB)

Catiusa_2.jpg (116 KB)

Catiusa_2.jpg (116 KB)Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.