29 Oct 2017

Capturarea unui pisoi salbaticit
Aveti idee cui ma pot adresa pentru ajutor in vederea capturarii unui pisoi adult salbaticit ale carui rani au evident nevoie de ingrijiri medicale? Pisoiul traieste intr-un mediu ostil (masini parcate, strada circulate…) si nu stiu cum l-as putea ademeni…..

3 raspunsuri

1. O cutie cu sardine (miros tare) desfacuta – pusa intr-o cusca cu usa deschisa. Ademenit si inchisa usa.
2. stat in preajma lui o singura persoana, cu rabdare, ore in sir, mai multe zile la rand, hranit si cointeresat in joaca cu un obiect – nuielusa cu mot in capat sau ceva, astfel incat sa capete incredere sa ajunga foarte aproape – moment in care se apuca ferm si se baga in cusca. Daca miscarea esueaza se ia totul de la capat.

depinde din ce oras sunteti. cautati pe net asociatii de protectie a animalelor si intrebati de unde puteti imprumuta o cusca capcana speciala pentru pisici in care veti pune niste mancarica, cusca se va inchide singura, este cea mai simpla si sigura metoda

Tranquiline,de la vet.Se amesteca in mancare si-l amorteste imediat!Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.