19 Noi 2016

Botoșel, 2.5 luni, 4 lăbuțe, 1 ochi

Acesta pisica a fost adoptata

Sunt un pisoi în căutare de familie/ Cluj-Napoca. Am blăniță neagră și botoșei albi. De mai bine de 2 luni de când m-am născut, am trăit pe stradă. De aceea, m-am îmbolnăvit la ochiul stâng și am luat paraziți mâncând din gunoi. Dar, alaltăieri, am fost luat din stradă, băgat într-un carrier și dus la USAMV, unde mi s-a pus fluoresceină în ochiul bolnav (vezi poză).
Am plecat acasă la o tanti care face rescue-rehabilitate-release cu niște șoareci țepoși, dar nu putem locui împreună pe termen lung. A fost cald și am mâncat bine.

Apoi, ieri, am mers înapoi la USAMV unde fost anesteziat și s-a încercat salvarea ochiului meu bolnav, prin suturarea pleoapelor, urmând tratament cu Kanamicină unguent oflalmic simplu 1-1-1+ tabletă de antibiotic pisată si strecurată în mâncare 1-0-1; mi se mai pune așa în mâncare și un deparazitant intern. Dar, nu pot locui cu aricii, fiind toxice/mortale pentru ei picăturile de purici, iar tanti are alergie la blănița pisicească.
Vrei să mă iei tu, să mă iubești și să mă duci la medic? Vreau să mă iubești necondiționat, că am 2 ochi, sau voi rămâne cu unul, și să îmi dai tratament să fiu un mâț curat și fără paraziți pentru tine. În schimb, pentru mine, tu vei fi tot universul meu, iar casa ta va fi casa noastră, unde să dormim împreună. Bonus: eu fac afaceri doar în litieră!
Adresa de email:
Telefon: 0733410012

botosel-1
botosel-2
botosel-3Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.