7 Sep 2010

BOBITA, pisoiul alb cu gri

Acesta pisica a fost adoptata

Nume: Bobita (2)
Varsta: 4 luni
Eu sunt BOBITA , sunt baiat si la fel ca fratele meu TUTU, raspund si la chemarea de Pis-Pis . Am venit pe lume deodata cu TUTU la 1 mai 2010. Mi-am facut controlul de sanatate acum cateva zile la clinica noastra pentru pisoi si catelusi. Sunt multumit deoarece tanti doctor mi-a apreciat starea buna de sanatate si chiar mi-a facut un compliment. De fapt complimentul a fost adresat si fratelui meu spunandu-ne ca suntem “grasi si frumosi”. Felicitari pentru felul in care ne prezentam am primit si de la nasica noastra Tanti Mariana vecina noastra din bloc. Priviti va rog fotografia mea pe care mi-a facut-o nasica. Ce blana alba si imaculata am , si ce ochi verzi am , ca doua smaralde. De fapt si TUTU are aceiasi ochi verzi ca mine. Acum cand am implinit varsta de patru luni pot sa spun ca sunt un tanar adolescent si sunt foarte bucuros ca sfera actiunilor mele de lupta s-a largit. Ele imi dau posibilitatea sa ma antrenez cat mai complex de la o zi la alta cu fratele meu TUTU care are aceiasi varsta cu mine. Daca noi am avea o curte , o gradina , ce antrenamente de lupta extraordinare si de catarare in copaci am face. Ramane o dorinta a mea si a fratelui meu , ca doar este firesc ca la adolescenta aceasta sa se manifeste.Nu este adevarat ?
Si eu ca si fratele meu am o zestre si sunt foarte educat. Am o cusca portabila si o tavita cu granule de nisip absorbant. In cusca pot sa dorm si pot sa ma deplasez oriunde in caz de nevoie. Sunt operativ si actionez in orice situatie cu zestrea si educatia mea. Va veti convinge. Cat priveste tavita , acesteia ii datorez notele mele de 10 obtinute la capitolul educatie pentru pastrarea igienei , a mediului in care traiesc. Fac si pozne . Ce vreti , anii adolescentei . Dar pe culoarul din apartament care este liber de orice obiect ma antrenez in voie. Alerg dupa un cub pe care-l misc , dupa o bila care se rostogoleste , le salt in aer , fac tumbe cu ele prinse intre labute si ma lupt pana la epuizare cu TUTU pana cand adormim. Si din nou cand ne trezim o luam de la inceput.
Pe curand , BOBITA

Adresa de email : ">

Eu sunt BOBITA , sunt baiat si la fel ca fratele meu TUTUEsti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.