6 Ian 2010

Au făcut baie în lacul îngheţat ca să salveze un motan

motan al apaO echipă de pompieri şi angajaţi ai unei fundaţii care luptă pentru protecţia animalelor a avut serios de furcă, ieri, cu un motan aventuros.
Profitând de faptul că lacul Turners, din orãşelul Fleet, îngheţase, felina a hotărât să facă o vizită căsuţei plutitoare în care stă o familie de raţe. Când, însă, gheaţa s-a topit, motanul a rămas exilat pe insula zburătoarelor, incapabil să se întoarcă la mal. Impresionaţi de mieunatul disperat al animalului, trecătorii au alertat autorităţile, care au hotărât să organizeze o amplă operaţiune de salvare. Speriat din pricina zgomotului făcut de oamenii care intraseră deja în apa rece sloi, motanul a decis să recurgã la una dintre cele nouă vieţi proverbiale şi a rupt-o la fugă pe bucãţile de gheaţă, în aplauzele curioşilor de pe mal, şi spre furia salvatorilor.Sursa: Cancan

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.