21 Iul 2011

As dori sa dispara pisicile din subsolul blocului meu,
3 raspunsuri

si cam de ce te deranjeaza pisicile de la subsol??? poate daca ai convinge pe fiecare vecin sa adopte o pisica de acolo, ar fi mult mai bine. dar asa, tot sperati ca o sa vina cineva sa le omoare nu??? daca nu cumva le-ai pus deja otrava…fiinta fara suflet ce esti!!

Sa dispara in ce sens??Crezi ca se intampla ceva dak se adapostesc acolo?Daca ai avea un suflet bun ai cauta sa le dai spre adoptie…dar cred ca pt tine ii un deranj prea mare…Ce suflet pot avea uni oameni!!!

Asi vrea sa spun tuturor persoanelor care incearca sa se debaraseze de pisici, ca fac o greseala. Pisicile aduc noroc in locuintele in care se gasesc. Alungati pisica, alungati norocul. Pisicile ne-au fost trimise de Dumnezeu cu un anumit scop, acela de a ne ajuta. Din instinct, elle se aseaza in locurile energetice defavorabile pentru a le neutraliza. De aceea le vedeti ghemuite uneori in locuri curioase, care noua nici nu ne-ar trece prin minte sa ne asezam…
Deasemenea, sa stiti ca pisica, ne ajuta la vindecare. Ea toarce, si emite vibratii ajutind la vindecare. Cind o pisica e bolnava, ea se retrage si poate ca o auziti cum toarce, caci ele torc si cand au dureri. Dupa citeva zile, daca boala nu e incurabila, ele apar din nou vindecate. S-a descoperit ca vibratiile emise de pisici aduc o pace sufleteasca asemanatoare cu meditatia, si ajuta la ameliorarea unor boli psyhice, ca de exemplu, depresia. Eu va sfatuiesc sa adoptati una sau doua pisicute si veti avea numai de castigat. Iar ele stiu ca le-ati ajutat si va vor purta recunostinta in sufletelul lor. Poate ca uneori, aceste animalute sint cele care ne iubesc sincer si neconditionat. Cu bine,Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.