13 Mai 2011

4 pui de pisica ADORABILI!

Acesta pisica a fost adoptata

Cautam stapani pentru acesti 4 pui de pisica, 2 fete si 2 baieti, salvati dintr-un subsol insalubru al unei case parasite populata de tot felul de dubiosi. S-au nascut pe 24 martie 2011 si deja mananca din castronas. Au fost bine ingrijiti, bine hraniti si vor face si vaccinurile si deparazitarea. Numai pentru cei care stau la bloc. Nume provizorii: Grasu=cel cu mult portocaliu, Smarty=cel cu portocaliu si mai mult alb, Picatura=cea alba cu cateva picaturi de culoare si Negrutza=cea multicolora. Mai multe poze si un filmulet aici: http://ehrana.ro/content/12-pisici-pentru-adoptie.
Adresa de email :

Cautam stapani pentru acesti 4 pui de pisica, 2 fete si 2 baieti, salvati dintr-un subsol insalubru al unei case parasite populata de tot felul de dubiosi.

Cautam stapani pentru acesti 4 pui de pisica, 2 fete si 2 baieti, salvati dintr-un subsol insalubru al unei case parasite populata de tot felul de dubiosi.Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.