10 Oct 2010

4 pisici de 8 luni in cautare de stapani iubitori

Acesta pisica a fost adoptata

Cele 4 pisici, 2 fete si 2 baieti, se afla in GIURGIU, iar pana de curand, aveau un garaj in care se puteau adaposti, garaj ce a fost daramat de Primarie. In momentul de fata, dorm intr-un adapost improvizat de tatal meu la balconul nostru, la etajul 1, avand acces in gradina din spatele blocului de pe o vita de vie (vezi foto).
Una din femele este si sterilizata, interventie ce a avut loc in acelasi timp cu o operatie pentru corectarea unui prolaps rectal, operatie ce i-a salvat viata dupa ce a stat cu intestinele iesite aproximativ 2 saptamani in miezul verii. Este singura dintre cei 4 care a crescut in balconul nostru, restul fiind pisici „de curte” dar foarte afectuoase si blande.

Atat femela sterilizata cat si unul din fratii ei sunt corcituri de birmanezi, iar ceilalti 2 frati – o femela este alba cu cateva pete colorate pe cap si coada, iar masculul este tarcat cu gri.
Doritorii ma pot contacta pe emailul , iar ulterior voi lua legatura telefonic cu ei.

Adresa de email : ">

Atat femela sterilizata cat si unul din fratii ei sunt corcituri de birmaneziEsti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.