23 Iun 2010

3 pisoi de 4-5 saptamani

Acesta pisica a fost adoptata

Am gasit sambata, 19.06.2010 trei pisoi intr-o cutie. Dupa toate aparentele sunt fetite. Doi au culoarea neagra si ochii verzi iar al treilea are sosete albe, botic alb si ochii albastri.

Sunt vioi, curatei, fac la ladita si torc cand sunt bagati in seama. Mananca din farfurioara si dorm mult timp. Sunt neastamparati, si vor sa exploreze.

Unul din cei negri e curios si explorator. Ne bate cu laba daca ii dam ocazia sau dispare pe dupa mobila. Sare prin ladita dar si prin casa sau pe iarba daca i se da ocazia.
Celalalt pui negru e cuminte. Mananca, se joaca si doarme, e cel mai cuminte dintre toti. Acesta si toarce dar doar uneori.

Cel alb e cel previzibil. Mananca daca se da de mancare. Se joaca cu oricare din ceilalti doi, a descoperit primul ladita si scopul ei, a tors primul dintre cei trei, vine repede si asteapta sa vada ce se da, si se uita in ochi.

Nume nu le-am dat pentru ca asta ar trebui sa fie placerea noului stapan, nu?

Adresa de email : ">

Pisoiasi pentru adoptieEsti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.