1 Oct 2010

3 pisicuti de 1 – 2 luni, cautam mamica sau tatic adoptiv.

Acesta pisica a fost adoptata

Suntem 3 pisicuti adorabili – 2 baieti negrisori si 1 fetita beige. Promitem dragoste eterna si alinare in momente dificile viitorului nostru parinte adoptiv. Avem mare nevoie de adoptie deoarece riscam sa ne petrecem iarna afara in ger din urmatorul motiv:

La etajul 1 intr-o zi geroasa de Decembrie, s-a intamplat sa fie un geam deschis. O pisica si-a carat in casa 5 puisori abia fatati unul cate unul. Pentru ca vecina s-a milostivit de ei, au ramas la ea in apartament pana ce unii au mai gasit parinti adoptivi, altii mai stau la ea si astazi.

Cum nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, vecina s-a pomenit acum cateva saptamani cu a doua transa de pui ai aceleiasi pisici mama. Puiutii sunt 2 baieti negri ca taciunele si 1 fetita galbioara :o).
Pentru ca gestul pisicii mama este de neiertat (si pentru ca deja are 3 pisici), vecina este decisa sa scape de noii musafiri cat mai curand, cu orice risc. :-S.

Cine ne place si vrea sa ne aleaga pe 1, 2, sau de ce nu – toti 3 – din noi

Adresa de email : ">

Ia-ma acasa!Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.