28 Aug 2011

2 pisicute – Garfield style :) pentru adoptie – max. 4 saptamani

Acesta pisica a fost adoptata

Dau spre adoptie 2 pisicute – tigrate, roscate – sau altfel spus Garfield style :)Au maxim 4 saptamani. Mi-ar placea sa fie adoptate impreuna, dar le dau si separat . Se dau doar unor iubitori de animale. Adoptia se va face in baza unui contract de adoptii si a promisiunii ca viitorii proprietari le vor steriliza [daca va fi nevoie, promit sa suport eu cheltuielile cu sterilizarile].
Piticile au fost gasite in data de 26 august seara, abondonate… Una dintre ele este sub tratament (aia „pictata” cu verde – pe cand au fost gasite, spatele ii era mancat de viermi:(. Acum se simte mult mai bine.Veterinarul mi-a promis ca blanita va fi crescuta la loc in maxim 3 saptamani.
Disponibile pentru adoptie incepand cu data de 3 septembrie. Pana atunci vor mai prinde la puteri, vor mai fi deparazitate, li se va face carnetul de sanatate si, daca le permite varsta, vor primi si primul vaccin. Pot fi vazute oricand pana atunci dupa ora 18 in timpul saptamanii si la orice ora in weekend

Adresa de email :

DSC02604.JPG (4 MB)

DSC02604.JPG (4 MB)
DSC02680.JPG (4 MB)

DSC02680.JPG (4 MB)

DSC02617.JPG (3 MB)

DSC02617.JPG (3 MB)Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.